ΛΑΡΙΣΑ

Στη Μελιβοία ο Θεόδωρος Ριζούλης: «Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει για όλους»

Επίσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή δημοτικών και τοπικών συμβούλων πραγματοποίησε στην Μελιβοία ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Αγιάς κ. Θεόδωρος Ριζούλης, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης καταγράφηκαν μια σειρά σημαντικών προβλημάτων τα οποία χρειάζονται άμεση επίλυση. Οι σκουπιδότοποι σε πολλά σημεία της περιοχής, σε συνδυασμό με την έλλειψη κάδων απορριμμάτων καθώς και η έλλειψη ειδικών κάδων για τα αγροτικά φάρμακα δημιουργούν μείζον ζήτημα καθαριότητας., ενώ επισημάνθηκε πως δεν έχει καθαριστεί ακόμα η παραλία. Ειδική αναφορά έγινε στις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο του νεκροταφείου, καθώς η κατάσταση χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους ως απελπιστική εξαιτίας της έλλειψης καθαριότητας και φροντίδας, ενώ επισημάνθηκε η παντελής έλλειψη ανακύκλωσης, καθώς οι κάδοι της ανακύκλωσης μαζεύονται από το κοινό απορριμματοφόρο χωρίς να γίνεται ουσιαστικά καμία διαλογή.
Η κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας καθώς και της δασικής οδοποιίας, ενός έργου το οποίο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συνιστούν μείζονος σημασίας θέματα για την περιοχή.
Τέλος ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το υδρευτικό δίκτυο το οποίο είναι χαλασμένο εδώ και μήνες καθώς και για την μελέτη που θα πρέπει επιτέλους να γίνει ώστε να προχωρήσει η ανακατασκευή του δρόμου Αγιάς-Μελιβοίας.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με ειδική αναφορά στο απαιτούμενο σχέδιο πόλεως για τα παράλια, με τον κ. Ριζούλη να κάνει αμέσως μετά την εξής δήλωση:
Βρέθηκα με τους συνεργάτες μου στην Μελιβοία για να δούμε, ξανά, από κοντά μαζί με τους κατοίκους την κατάσταση που επικρατείς στο χωριό και την ευρύτερη περιοχή. Η δημοτική αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Γκουντάρας θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη την στρατηγική της απραξίας και των δημοσίων σχέσεων στο παρασκήνιο και να στρωθούν, επιτέλους, στη δουλειά. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι είναι πολλά και σημαντικά. Η παράταξή μας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους κατοίκους του δήμου Αγιάς, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και πιέζοντας για άμεσες λύσεις. Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει για όλους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες