ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Περιορίστηκε η μεγάλη πυρκαγιά σε επιχείρηση έξω από τη Λάρισα – Εξακολουθούν να σκεπάζουν τον ουρανό οι μαύροι καπνοί (φωτο – βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εταιρεία ανακύκλωσης έξω από τη Λάρισα νωρίτερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, για την οποία κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ωστόσο έχει περιοριστεί αρκετά και οι πυκνοί μαύροι καπνοί σκεπάζουν ακόμη τον ουρανό της πόλης σε πολλά σημεία.

Κατά τις νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr, στο σημείο της φωτιάς, το οποίο εντοπίζεται στην περιοχή Ομορφοχώρι του δήμου Κιλελέρ, επιχειρούν για την κατάσβεση την παρούσα στιγμή 12 υδροφόρα, ένα όχημα του Δήμου, πέντε τζιπάκια, ένα χωματουργικό, καθώς και ένα ελικόπτερο από αέρος.

Καθότι στα υλικά που καίγονται υπάρχουν και εύφλεκτα πιθανώς να υπάρχει κίνδυνος για κάποιες μικρές εκρήξεις οι οποίες όμως δεν προκαλούν μεγάλη ανησυχία στις αρχές που φαίνεται ότι ελέγχουν την κατάσταση.

Ταυτόχρονα, έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στον δρόμο Λάρισας – Συκουρίου, με δυνάμεις της Αστυνομίας να ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι εστάλησαν ήδη δύο μηνύματα από το 112, με τα οποία οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα, καθώς οι άνεμοι ευνοούν τη μεταφορά καπνού.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Δείτε τους καπνούς όπως φαίνονται από την πόλη της Λάρισας:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες