ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Αυτή είναι η επόμενη μέρα στη φωτιά του Ομορφοχωρίου – Η ολική καταστροφή για την εταιρεία και το δεύτερο «χτύπημα» (φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη και σήμερα πρωί της Πέμπτης, η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης σε εταιρεία ανακύκλωσης στην περιοχή του Ομορφοχωρίου Λάρισας.

Επτά υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής και δύο βοηθητικά με 18 πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο προκειμένου να σβήσουν τελείως και οι τελευταίες εστίες φωτιάς που υπάρχουν ακόμη.

Η καταστροφή που υπέστη η εταιρεία (τέσσερα στρέμματα και 2.500 τ.μ. οι αποθήκες) είναι ολική, σύμφωνα με τους ιθύνοντες αυτής, ενώ πριν σχεδόν έναν χρόνο με τις πλημμύρες του «Daniel» είχε καταστραφεί και πάλι με τεράστιες ζημιές, οπότε μέσα σε 11 μήνες η ιδιοκτησία βρέθηκε στην ίδια δυσχερή θέση δύο φορές.

Το «ευχαριστώ» σε Πυροσβεστική και Κουρέτα

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ευχαριστούν μέσω του onlarissa.gr, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και ιδιαίτερα, τον Στρατηγό, τον Ταξίαρχο και τον Διοικητή για τις

τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, προκειμένου να διασωθεί ότι ήταν δυνατόν και προστατεύθηκαν τα γραφεία της εταιρείας την ύστατη στιγμή.

Δίπλα στους υπευθύνους της εταιρείας στάθηκε εξ αρχής επίσης, από χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος και σήμερα το πρωί, ανήμερα της Παναγίας, επισκέφθηκε την κατεστραμμένη από την πυρκαγιά επιχείρηση. Με τους ιδιόκτητες να τον ευχαριστούν ιδιαιτέρως για την αμέριστη συμπαράσταση του, και εκείνος με την σειρά του να δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός έτσι ώστε η εταιρεία να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν όλοι οι εργαζόμενοι στην εργασία τους και να βοηθηθεί και η κυκλική οικονομία της περιοχής μας. Άλλωστε πρόκειται για μια επιχείρηση με κομβικό ρόλο που συνεργάζεται με πολλές άλλες της περιοχής και αποτελεί συνδετικό κρίκο του κύκλου αυτού.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π. – ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες