ΛΑΡΙΣΑ

Δύο τροχαία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας: Αυτοκίνητο εξετράπη και ανετράπη – Τραυματισμένος στο νοσοκομείο ένας δικυκλιστής

Δύο τροχαία ατυχήματα καταγράφηκαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης, αμφότερα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ένα εκ των οποίων είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οδηγού.

Ειδικότερα και κατά τις πληροφορίες του onlarissa.gr, λίγο πριν τις 10 το πρωί ένας δικυκλιστής τραυματιστηκε έξω από το χωριό Συκαμινέα του Δήμου Ελασσόνας, όταν, το όχημά του συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς αιτίες του συμβάντος.

Ένα ακόμα τροχαίο καταγράφηκε νωρίτερα, λίγο μετά τις 9:30 στην Παλιά Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, πριν τη διασταύρωση Κουλουρίου, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάποιος τραυματισμός, με την τροχαία να επιλαμβάνεται και σε αυτή την περίπτωση για την έρευνα.

φωτό αρχείου

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες