ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτή είναι η 19χρονη Λαρισαία που θα αγωνιστεί στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού – Κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου (βίντεο)

Η Λήδα Μανθοπούλου, 19χρονη αθλήτρια από τη Λάρισα, ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Η Λήδα, κόρη της ηθοποιού Στέλλας Τσιάτσιου και του αείμνηστου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, διαγνώστηκε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ3, η αρχική διάγνωση ήταν πολύ δύσκολη, αλλά η αγάπη της για τον αθλητισμό την ώθησε να επιστρέψει στο γήπεδο. «Δίστασα στην αρχή, αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω», δήλωσε η νεαρή αθλήτρια.

Η προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη, δήλωσε ότι υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για την απόδοσή της, ιδιαίτερα στους αγώνες σπριντ στις 31 Αυγούστου, και κάλεσε όλους τους Έλληνες να στείλουν τη θετική τους ενέργεια για να βοηθήσουν τη Λήδα να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Ας δούμε τι είπε η ίδια στη ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη, στη διάρκεια προπόνησής της στο στάδιο Αλκαζάρ, μια πριν αναχωρρήσει για το Παρίσι:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες