Life & Style

Κωστής Σαββιδάκης: Μίλησε για το θαύμα που βίωσε πριν από 9 χρόνια και σώθηκε από του χάρου τα δόντια

Ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστή εφημερίδα για το θαύμα που βίωσε πριν από εννέα χρόνια και, όπως λέει, σώθηκε από του χάρου τα δόντια.

Το λες, ότι πιστεύεις στον Θεό και έχεις ζήσει θαύματα. Πότε νομίζεις ότι ήταν η πρώτη φορά που ένιωσες τη δύναμη της πίστης και πήρες αυτόν το δρόμο;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι κοντά στον Θεό, πιστεύω και μάλιστα πριν από εννιά χρόνια έγινε ένα θαύμα και σώθηκα από του χάρου τα δόντια. Ο παπα-Δημήτρης στους Αγίους Ισιδώρους, όποτε μπορούσε, έβγαζε το σταυρό και σταύρωνε τους πιστούς. Μια από αυτές τις φορές που πήγα, καθώς με σταύρωσε, κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου.

Προσπαθούσε να τον βγάλει και δεν έβγαινε με τίποτα… Μου είπε: «Άφησέ τον». Ο σταυρός έμεινε κολλημένος πάνω μου -παρόλο που σηκώθηκα όρθιος- γύρω στα είκοσι λεπτά! Και μου είπε ο παπα-Δημήτρης: «Μόλις μπορέσεις, πήγαινε να κάνεις μια ακτινογραφία στο σημείο όπου κόλλησε ο σταυρός».

Έκανα την ακτινογραφία και αποδείχτηκε ότι υπήρχε μια κύστη στους πνεύμονες και χρειάστηκε να μπω επειγόντως στο χειρουργείο. Να είναι καλά η γιατρός Καλλιόπη Αθανασιάδη που με χειρούργησε. Δεν φοβήθηκα. Ήταν σαν να είχα πάρει δύναμη από το σταυρό και ήμουν σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις