ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος προγνώστης Φ. Χατζηγρίβας: Πότε επιστρέφει η αστάθεια στον καιρό με ήλιο το πρωί, μπόρες το μεσημέρι και δροσιά το βράδυ

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται ο καιρός αφού μετά τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν μέχρι και το Σάββατο, έχουμε «επιστροφή στην αστάθεια» από την ερχόμενη Κυριακή, σύμφωνα με τον Λαρισαίο καιρικό προγνώστη Φάνη Χατζηγρίβα.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Επιστροφή της αστάθειας από την ερχόμενη Κυριακή… Το μοτίβο που θα επικρατήσει είναι ήλιος το πρωί, τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες, βελτίωση και δροσιά το βράδυ, στο σύνολο της νέας εβδομάδας.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα τις περιοχές με την αστάθεια, αλλά οι δείκτες θέλουν να ευνοείται κυρίως η δυτική ηπειρωτική χώρα, Ιόνιο, Δυτική Μακεδονία και Πελοπόννησος (πιθανώς περισσότερο από όλες τις περιοχές) σε πρώτη φάση, και λιγότερο τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και τιμές κοντά στους 36 με 39 βαθμούς μέχρι και το Σάββατο και με πτώση από την Κυριακή και σταθεροποίηση σε πιο νορμάλ τιμές για την εποχή σταδιακά.

Θα υπολογίζουμε περίπου τιμές γύρο στους 32 με 36 βαθμούς. Αρκετή δροσούλα όμως και τα βραδινά – πρωινά, κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο μετά το δύσκολο καλοκαίρι που περάσαμε.

Μάλιστα προς τα τέλη του μήνα, αρχές Σεπτέμβρη φαίνονται και περισσότερες βροχές γενικώς στη χώρα  και με πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, αλλά θα το δούμε αργότερα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες