ΛΑΡΙΣΑ

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: «Η Ζωρζέτα Λάλη να παραιτηθεί της θέσης της ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον Στέφανο Κασσελάκη»

«Ένα σχεδόν χρόνο μετά την αποχώρηση των “αποστατών” της νέας αριστεράς και παρά το οδυνηρό αποτέλεσμα των τελευταίων για αυτούς ευρωεκλογών, ο κίνδυνος Deja vu για την υφαρπαγή μιας ακόμα έδρας, την οποία ο λαός την έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι ορατός» αναφέρει σε δήλωσή του ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λάρισας κ. Παναγιώτης Καλογιάννης.

Όπως εξηγεί: «Ένα σχεδόν χρόνο μετά την αποχώρηση των `αποστατών` της νέας αριστεράς και παρά το οδυνηρό αποτέλεσμα των τελευταίων για αυτούς ευρωεκλογών, ο κίνδυνος Deja vu για την υφαρπαγή μιας ακόμα έδρας, την οποία ο λαός την έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είναι ορατός.Η απόφαση του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, προκειμένου η έδρα του να ανατεθεί στον έτερο εκπρόσωπο του απόδημου ελληνισμού Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη πρέπει να γίνει σεβαστή.

Είναι επιτακτική ανάγκη, για το καλό του κοινοβουλευτικού μας πολιτεύματος ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βρίσκεται στα έδρανα της βουλής, με το θεσμικό του ρόλο, για να ασκεί κριτική στο έργο της πιο ανάλγητης και αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος.

Καλούμε, λοιπόν, την κ. Ζωρζέτα Λάλη, που υποτίθεται ότι πρεσβεύει κομμάτι της αριστεράς, να παραιτηθεί της θέσης της ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο λαός έχει ανάγκη μιας επιπλέον θεσμικής φωνής μέσα στο κοινοβούλιο και όχι μικροπολιτικά αλλά και ανήθικα αριβίστικα παιχνίδια πολιτικών καιροσκόπων».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες