Life & Style

Jennifer Aniston: Με ποια πολυτελή θαλαμηγό οποία ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά

Τα ελληνικά νησιά για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών επέλεξε η Jennifer Aniston μέσα στον Αύγουστο χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Συγκεκριμένα η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απόλαυσε τις διακοπές της στην Κέρκυρα όπως έγινε γνωστό από μία φωτογραφία της.

Αν και η ίδια δεν έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο από τις διακοπές της, καθώς χρησιμοποιεί τα social media κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς, η Jennifer Aniston παραμένει στο Νησί των Φαιάκων και διαμένει σε πολυτελή θαλαμηγό, από όπου πραγματοποιεί τις εξορμήσεις της στο νησί.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης με story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καταγράφοντας το εντυπωσιακό σκάφος με το οποίο ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά η Jennifer Aniston.


Όπως εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος βρίσκεται επίσης στην Κέρκυρα οικογενειακώς, το πολυτελές γιοτ έχει αράξει ακριβώς απέναντι από τη βίλα όπου διαμένει, με τον ίδιο και την οικογένειά του να βλέπουν καθημερινά τη διάσημη ηθοποιό να κάνει jet ski.

 

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις