Παρασκήνιο

Υποδιοικητής στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας με βυζαντινές σπουδές

Βάλανε το ΑΣΕΠ να κάνει αξιολόγηση για τους νέους υποδιοικητές των Διοικήσεων Υγειονομικών Περιφερειών, επέλεξε αυτό τους έξι καλύτερους και μάλιστα με κατάταξη μορίων! Η διαδικασία εν συνεχεία προέβλεπε ότι ο υπουργός Υγείας θα επέλεγε από κάθε λίστα των έξι, τους δύο της αρεσκείας του. Στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Άδωνις επέλεξε την 4η σε μόρια και τον 6ο σε μόρια, παρακάμπτοντας τον 2ο σε μόρια Λαρισαίο διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη και τον 3ο σε μόρια – επίσης – Λαρισαίο, πρώην υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσάτσιο. Ας είναι. Δικαίωμα του και ο υπουργός θα φέρει την ευθύνη των επιλογών του.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην ιστορία είναι με μία πρώτη ανάγνωση ο έκτος σε μόρια που επιλέχθηκε, ο κ. Χρήστος Δημητρέλος από την Άμφισσα. Διαβάζοντας το βιογραφικό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές και πάλι στο συγκεκριμένο αντικείμενο, δεν εντοπίζουμε κάποια επισήμανση που να αφορά δημόσια υγεία, αντ’ αυτού ένα «Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής στο Τονικό Ωδείο».

Προφανώς και κάτι μας διαφεύγει καθότι έχει αξιολογηθεί από τον ΑΣΕΠ. Θα επανέλθουμε όταν έχουμε το πλήρες βιογραφικό. Καλή θητεία σε κάθε περίπτωση στους δύο νέους υποδιοικητές της 5ηςΥΠΕ!

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες