ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δέχτηκε τέσσερα γκολ σε μισή ώρα, πρώτη και βαριά ήττα της ΑΕΛ από τον ΠΑΟΚ Β’ στα φιλικά προετοιμασίας

Δεν είχε δεχθεί ούτε ένα στα δύο πρώτα της φιλικά, και έφαγε τέσσερα μαζεμένα γκολ σε μόλις μισή ώρα αγώνα η ΑΕΛ, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’. Το τελικό 4-1 ομολογουμένως προβληματίζει τον Παύλο Δερμιτζάκη ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» χωρίς φιλάθλους αλλά και με απαγόρευση εισόδου (!) σε δημοσιογράφους.

Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο για την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το σκορ άνοιξε στο 15′ με τον Σμυρλή, το 2-0 έγινε με πέναλτι στο 24′ που εκτέλεσε ο Κανις, το 3-0 στο 30′ και το 4-0 στο 32′ με σκόρερ και πάλι τον Σμυρλή που έκανε χατ – τρικ.

Στο 46’ ο Πασάς σπατάλησε το πέναλτι που κέρδισε Λάρισα, η οποία όμως έξι λεπτά αργότερα άνοιξε κι αυτή λογαριασμό στο παιχνίδι με σκόρερ τον Κρητικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κεχαγιάς, με βοηθούς τους κ.κ. Τζουβάρας και Πανιτσίδου.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ: Πεντρέου, Γιανναράκης , Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης, Νινίκας, Αντράντα, Ακόστα, Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα, Μωραϊτής. Έπαιξαν και οι: Σουλούκος , Στάμου, Γιανναράκης, Γιαξής, Τριμμάτης, Παναγιωτίδης, Γκρόζος, Μπαριέντος, Οικονόμου, Μούργος, Κρητικός, Φατάι, Πασάς.

ΠΑΟΚ Β΄: Ναντέρ, Τασιούρας, Σινανάϊ, Κώττας, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ρικάρντο, Κανίς, Σμυρλής, Ουρτάδο. Έπαιξαν και οι: Νικολακούλης, Καλόγηρος, Καστίδης, Πασακίδης, Δεληγιάννης, Ρουμιάντσεφ, Σελιμάι, Γκούμας, Κουλούρης, Αδάμ, Γκιτέρτσος, Μύθου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες