ΛΑΡΙΣΑ

Ευχαριστημένοι ή όχι οι καταστηματάρχες στα παράλια του Δήμου Τεμπών – Ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης περιγράφει την κίνηση του φετινού καλοκαιριού (βίντεο)

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκε φέτος η κίνηση στα παράλια του Δήμου Τεμπών με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Μανώλη να δηλώνει -ενόψει το κλείσιμο της θερινής περιόδου- πως η μεγάλη διάρκεια του καλοκαιριού ευνόησε τόσο τον κόσμο ώστε να απολαύσει τη θάλασσα όσο και την τσέπη των επαγγελματιών των ενοικιαζόμενων δωμάτιων και της εστίασης.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, περισσότερο ευχαριστημένοι έμειναν οι πρώτοι, με τον κλάδο της εστίασης να σημειώνει απώλειες λόγω της οικονομικής συγκυρίας.

«Εν πάση περίπτωση ήταν μια καλή σεζόν, με τα προβλήματά της βέβαια. Από πλευράς μας ως Δήμος Τεμπών προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τις παραλίες μας καθαρές, με τις γαλάζιες σημαίες μας και τους ναυαγοσώστες. Όλα αυτά βοήθησαν τον κόσμο να έρθει στα παράλιά μας» συμπλήρωσε.

Τις παραλίες της περιοχής φαίνεται πως προτίμησαν για ακόμη μια χρονιά οι βαλκανικές χώρες, ενώ -σύμφωνα με τον κ. Μανώλη- υπήρξαν λίγοι επισκέπτες από τη Γερμανία.

Δείτε όσα δήλωσε: 

Βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες