ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό με τον Κώστα Τζανακούλη

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό συναντήθηκε ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Τζανακούλης.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του οικισμού και την ανάδειξη της περιοχής συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν αναλυτικά θέματα – προβλήματα που απασχολούν τον οικισμό μας και γενικά την περιοχή. Ο κ. Τζανακούλης έδειξε ενήμερος για αρκετά, αλλά και να αντιλαμβάνεται την αγωνία την ανησυχία και τη αγανάκτηση (δικαιολογημένα) των κατοίκων για χρονίζοντα θέματα.

.Για τη σύνδεση με τους Νέους Πόρους και τη δημιουργία γέφυρας αποφασίστηκε η ανάδειξη εκ νέου του ζητήματος με επαφές με την περιφέρεια Μακεδονίας και τον νέο περιφερειάρχη που θα οριστεί. .Για το νέο πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μυδοκαλλιέργεια και τους κινδύνους που θα προκύψουν στο περιβάλλον, μας ενημέρωσε ότι γίνονται προσπάθειες υπάρχουν ορισμένες εξελίξεις αλλά έχουμε δρόμο και αγώνα μπροστά μας και χρειάζεται η συνδρομή όλων των φορέων. .Για τη σύνδεση με τη ΠΑΘΕ και ειδικά για σημείο εισόδου από βορρά στα παράλια μας λύση με έξοδο (ολοκλήρωση κόμβου Πυργετού) ώστε να μη χρησιμοποιείται η είσοδος του Πλαταμωνα, δημιουργώντας τεράστια σύγχυση στους διερχόμενους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νάτσιος Νικόλαος ο Αντιπρόεδρος Γιαννακόπουλος Κοσμάς ο Ταμίας Γκουρομπίνος Χρήστος ο Έφορος Δημοσίων σχέσεων Καρυπίδης Ιωάννης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δ.Σ Μπάκαβος Βασίλειος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες