ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Ουγγαρία

Το πάλεψε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών κόντρα στην ισχυρή Ουγγαρία, στον δεύτερο αγώνα της στον Α’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την πρώτη ήττα της στη διοργάνωση με 10-7.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (που έχει μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ήττα) θα τα δώσει όλα για τη νίκη στον τρίτο της αγώνα και τελευταίο στον Όμιλο, την Τρίτη (27/8, 18:30) απέναντι στην Κροατία, προκειμένου να εξασφαλίσει τη 2η προνομιούχο θέση στη βαθμολογία, που δίνει απευθείας πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη κόντραραν στα ίσα τις Μαγυάρες -που είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου- για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Η Ουγγαρία προηγήθηκε με 4-2 και 5-3, αλλά η Ελλάδα ισοφάρισε σε 5-5 και 6-6, με την αντίπαλο να ξεφεύγει και πάλι στο σκορ στις αρχές της τέταρτης περιόδου και να εξασφαλίζει τη νίκη.

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 2-3, 3-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Καραμπέτσου 2, Κοβάτσεβιτς, Φουράκη, Δρακωτού, Πιοβάν, Κλαψιανού, Κουρέτα 2, Γαλανοπούλου, Τριχά 2, Μπέτα, Κρασσά 1, Τσιάρα.

Τα γκολ της Ουγγαρίας σημείωσαν οι: Βάρο 3, Μασάρο 3, Λεντβάι 2, Πογκόνι 1, Κάρντος 1.//Λ.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις