ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικολογιάννη: «Περιμένουμε όλους τους Έλληνες την Τετάρτη»

Η διεθνής ακραία μίλησε στο volleyball.gr μετά τη σημαντική νίκη της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ γυναικών επί της Αυστρίας στη Βιέννη κι έδειξε ότι ήδη σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι.

Η Ασημίνα Νικολογιάννη τόνισε την ικανοποίησή της για την επικράτηση στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του EuroVolley 2026. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάει με πολλή θετική ενέργεια στον επόμενο αγώνα της, κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία. Μάλιστα, απευθύνθηκε σε όλους τους συμπατριώτες μας, ζητώντας τη συμπαράστασή τους για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Αυστρίας: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτόν τον αγώνα, αλλά και τον επόμενο που έρχεται. Μπήκαμε στο 100%, θέλαμε να μην αφήσουμε περιθώρια στην Αυστρία για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Να ευχηθούμε περαστικά στην Λαμπρινή, διότι ο τραυματισμός της ήταν το δυσάρεστο της έναρξης του παιχνιδιού. Πάλι καλά λειτούργησαν όλα όπως έπρεπε και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενες και περιμένουμε το επόμενο ματς»

Για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία: «Εννοείται πως πάμε με πολλή θετική ενέργεια λόγω της νίκης που κάναμε μόλις. Περιμένουμε όλο τον κόσμο, όλους του Έλληνες, να είναι κοντά μας διότι παίζουμε στην έδρα μας. Τα λέμε την Τετάρτη».

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις