ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αποκτά «πνοή» και τιμά τους αδικοχαμένους Λαρισαίους αθλητές το Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» (φωτό – βίντεο)

Ένας ιδιαιτέρως φορτισμένος συναισθηματικά θεσμός για όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, το Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» αποκτά ξανά «πνοή» στα αθλητικά κέντρα της Λάρισας, τιμώντας τη μνήμη των δύο αδικοχαμένων νεαρών τότε αθλητών, όπως ενημέρωσαν στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, κ. Ηρακλής Γερογιώκας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, με την παρουσία εκπροσώπων των Συλλόγων και Σωματείων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

«Για εμάς δεν είναι ένα απλό ποδοσφαιρικό τουρνουά, είναι μια προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, των δικών μας παιδιών που αναδείκνυαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές, αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής μας», δήλωσε ο κ. Μαμάκος.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τα αθλητικά σωματεία της πόλης τη «μεγάλη δύναμη της Λάρισας», με 24 ομάδες της να συμμετέχουν φέτος και ευχαρίστησε όλους τους φορείς του Δήμου Λαρισαίων και τα σωματεία που συμβάλουν στην υλοποίηση της δράσης. «Δίνουμε το ποδοσφαιρικό μας “ραντεβού” στη Νεάπολη. Να αποτελέσει το τουρνουά την απαρχή μιας νέας ημέρας για το ποδόσφαιρο της Λάρισας».

Ο κ. Γερογιώκας απέδωσε κι εκείνος τις ευχαριστίες του στα σωματεία που συμμετέχουν στο τουρνουά, σημειώνοντας πως οι άνθρωποί του «με πολύ πάθος, ζήλο και ενδιαφέρον ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση».

«Να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας», υπογράμμισε τέλος ο κ. Μπουχλαριώτης, το οποίο είναι ο «θεμέλιος λίθος του ποδοσφαίρου. Είμαστε κοντά σε αυτή την πρωτοβουλία, όπως σε οποιαδήποτε άλλη σε άλλον Δήμο του νομού μας».

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες