ΛΑΡΙΣΑ

Ένας Λαρισαίος στο πρώτο Residency που γίνεται στο Drama International Short Film Festival

Στο πρώτο Residency που γίνεται στο Drama International Short Film Festival – Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας, επιλέχθηκε ανάμεσα σε τέσσερις σεναριογράφους και σκηνοθέτες, ο Λαρισαίος επαγγελματίας φωτογράφος, Τηλέμαχος Γιογλαρής.

“Φέτος, με την καινούρια διοίκηση, συνεχίζουμε με τους συνεργάτες του πετυχημένου περσινού φεστιβάλ, ενώ προχωρήσαμε και τη συνεργασία μας με τον Φλοριάν Φερνάντεζ στο Short Film Hub, που έφερε την εμπειρία του από τις Κάννες αλλά και φρέσκιες ιδέες. Μία από αυτές, είναι ένα residency που έχουμε μόλις ξεκινήσει, με 4 σεναριογράφους και σκηνοθέτες, την Αλεξάνδρα Ματθαίου, τον Σταύρο Μαρκουλάκη, τον φοιτητή μου από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Τηλέμαχο Γιογλαρή και τον περσινό νικητή με την “Αρκουδότρυπα”, Στέργιο Ντινόπουλο, που θα αναπτύξουν τα σενάριά τους σε συναντήσεις με ανθρώπους της κινηματογραφικής βιομηχανίας με τους οποίους τους φέρνει σε επαφή ο Φλοριάν»”, ανέφερε σε συνέντευξή του στο real.gr, o Καλλιτεχνικός Διευθυντής μιας από τις σημαντικότερες κινηματογραφικές διοργανώσεις στη χώρα, Γιάννης Σακαρίδης, μιλώντας για τις φρέσκιες ιδέες, τα νέα βήματα και όσα τον κάνουν περήφανο για το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, που ξεκινά σε λίγες μέρες.

“Μεγάλη μου τιμη να επιλεχτώ στο πρώτο Residency που γίνεται στο Drama International Short Film Festival – Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας”, ανέφερε με τη σειρά του σε ανάρτησή του ο Τηλέμαχος Γιογλάρης.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί, ταυτόχρονα, και σε φυσικούς χώρους και online. Μέσα από την πλατφόρμα https://www.dramafilmfestival.gr/online- festival/ οι ταινίες θα είναι προσβάσιμες, με ελεύθερη είσοδο, σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες