ΛΑΡΙΣΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του προέδρου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ύδρευσης της Αιγύπτου στη ΔΕΥΑΛ (φωτό)

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εργαζομένων υδάτων και Ενέργειας της Αιγύπτου κ.Hesham Fouad με την υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του Υπουργείου ενέργειας της Αιγύπτου κας.Caroline Boushra στην ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ κ Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αντάλλαξαν απόψεις για την λειτουργία καθώς και τον τρόπο βελτίωσης των επιχειρήσεων ύδρευσης ανά τον κόσμο.

Η Αίγυπτος αντλεί νερό από τον Νείλο ποταμό κάτι που στη Λάρισα έχει σταματήσει από το 1990 η υδροδότηση από τον Πηνειό ποταμό.

Μετά την ανταλλαγή των συμβολικών δώρων η αποστολή της Αιγύπτου μας προσκάλεσε στο Κάιρο για να δούμε τα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης του Καΐρου και να ανταλλάξουμε τεχνογνωσία.
Οι 500.000 σκληρά εργαζόμενοι υπάλληλοι έχουν πετύχει να υπάρχει ποιοτικό νερό σε όλη την Αίγυπτο ειπε χαρακτηριστικά ο κ.Hesham.

Στην συνάντηση πέραν των προαναφερομένων ήταν μέλη του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ με επικεφαλήςτο κ.ΜΗΤΡΑΚΟ Αχιλλέα ,ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Εργαζομένων ΔΕΥΑ κ.ΔΡΑΓΚΟΛΑΣ Παύλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ κ.Σαββοργινάκης Δημήτρης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες