ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αναβαθμισμένος ο Κόκκαλης στον ΣΥΡΙΖΑ, «πέταξε φωτιές» από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας: «Το παίζουν παράγοντες άνθρωποι που δεν έχουν ψηφιστεί…»

Κερδισμένος από τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε ο Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος είδε τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν με τον ορισμό του, από τον Στέφανο Κασσελάκη, ως αναπληρωτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Ωστόσο, το πλέον ενδιαφέρον για τον Λαρισαίο βουλευτή, ήταν τα όσα είπε από το βήμα της συνεδρίασης, στο οποίο μάλιστα ανέβηκε για πρώτη φορά από το 2019, όταν και εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Εγώ, τόνισε κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, πρώτη φορά παίρνω το λόγο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Από το 2019 επέλεξα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσα να κάνω δικιά μου τάση. Και τώρα το παίζουν παράγοντες άνθρωποι που δεν έχουν ψηφιστεί. Δε μπορούμε όμως να συναποφασίζουμε με τον αρχηγό. Συναποφάσιζε ο Τσίπρας; Ο Ανδρέας Παπανδρέου; Όταν άλλαζαν τομεάρχες ή αξιώματα τους αμφισβητούσε κανείς ή ζητούσε να συναποφασίσει μαζί τους; Άρα σημαίνει ότι κάποιοι δε σέβονται…»

Τα παραπάνω προκάλεσαν αρκετούς ψιθύρους στα έδρανα, με τον νέο αναπληρωτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, να ετοιμάζεται για μια δύσκολη επόμενη ημέρα, γεμάτη νέες προκλήσεις. Δεδομένου ότι η Νίνα Κασσιμάτη θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ούσα τακτικό μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι βέβαιο πως ο κ. Κόκκαλης θα ασκεί με υψηλή συχνότητα τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, παράλληλα με τα βουλευτικά, αλλά αυτά του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επιπρόσθετα, όλα δείχνουν πως θα αναλάβει – και πάλι – σημαίνοντα ρόλο στην υπόθεση των Τεμπών, ενόψει της επικείμενης πρότασης από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, αλλά και της έναρξης της δίκης…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες