ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαμαρτυρίες Λαρισαίων για τη συναυλία του Κορκολή: Με προβλήματα η ηλεκτρονική πλατφόρμα, «εξαφανίστηκαν» σε λίγα λεπτά οι θέσεις!

Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών που επιχείρησαν χθες να εξασφαλίσουν μία θέση για τη συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη στο Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας. Όπως καταγγέλλουν η ηλεκτρονική πλατφόρμα έπεσε σχεδόν αφότου… άνοιξε, ενώ κάποιοι λίγοι που κατάφεραν να ξεκινήσουν την διαδικασία κράτησης, τελικά ούτε κι εκείνοι το κατάφεραν να κάνουν δική τους μία από τις 650 θέσεις.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαρισαίων χθες το πρωί υποστήριξε πως η πλατφόρμα δέχθηκε χιλιάδες αιτήσεις, σημειώνοντας τα εξής: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η φόρμα συμμετοχής για τη συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη στο Α΄Αρχαίο Θέατρο Λάρισας έκλεισε.

Η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων, από την πρώτη στιγμή που λειτούργησε, στις 9 το πρωί δέχθηκε χιλιάδες αιτήσεις, με αποτέλεσμα να συμπληρωθεί το επιτρεπόμενο όριο των ατόμων που μπορούν να εισέλθουν στο Αρχαίο Θέατρο, σε λιγότερο από 40 λεπτά.

Ο Δήμος Λαρισαίων θέλει να ευχαριστήσει όλους του πολίτες της Λάρισας για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση.

Ευελπιστούμε, στο μέλλον, πάντα σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, να προχωρήσουμε στη διοργάνωση ανάλογων ποιοτικών εκδηλώσεων στον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου, μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών στο εμβληματικό μας μνημείο, ώστε να μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι πολίτες».

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Τη δική της εμπειρία αποτύπωσε δημόσια στα social media η πρώην περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου η οποία έγραψε τα εξής:

9:00 θα άνοιγε η πλατφόρμα σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

9:10 +- προσπαθώ να μπω στη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων προκειμένου να μπω στην πλατφόρμα και να κλείσω θέση για τη συναυλία στο Α’ Αρχαίο θέατρο.

Η σελίδα δεν λειτουργεί!

Τηλεφωνώ στον Δήμο στο αρμόδιο τμήμα και μου λένε ότι υπάρχουν πάνω από 200 αιτήσεις!

Πότε έγιναν αφού ο διαδικτυακός τόπος του Δήμου δεν λειτουργεί;

Έπεσε εξαιτίας «κίνησης» σε 10’;

Είμαι πολύ περίεργη να δω ποιοι είναι αυτοί/ες που πρόλαβαν να κάνουν αίτηση και να κλείσουν θέση…»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες