ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: «Αυλαία» με μια μεγάλη αθλητική γιορτή για τη φετινή «Κατασκήνωση στην πόλη» – Μαμάκος: «Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη» (φωτό – βίντεο)

Τη λήξη ενός άκρως δημιουργικού και διασκεδαστικού καλοκαιριού γιόρτασαν σήμερα, το απόγευμα της Τετάρτης παιδιά, γονείς, αλλά και φορείς του Δήμου Λαρισαίων, με την καθιερωμένη γιορτή για τη λήξη της Γ’ περιόδου της «Κατασκήνωσης στην πόλη» από τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Νεάπολης.

Μικροί και μεγάλοι αποχαιρέτισαν τη φετινή «Κατασκήνωση», με αγώνες ποδοσφαίρου, αθλητικά παιχνίδια, χορό και πολλές… δροσερές εκπλήξεις.

«Με μεγάλη χαρά είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τη λήξη της “Κατασκήνωσης στην Πόλη”, μιας εκδήλωσης η οποία στέφθηκε από επιτυχία με την συμμετοχή των παιδιών. Ως δημοτική αρχή διατηρήσαμε το θεσμό και προσπαθήσαμε να τον αναβαθμίσουμε. Η αποδοχή των γονιών και των παιδιών πάνω από όλα σημαίνει ότι κάτι καλό έγινε», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος, ευχαριστώντας από καρδιάς τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις, τους γονείς, αλλά και τις υπηρεσίες του Δημου. «Υποσχόμαστε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη για την Κατασκήνωση στην Πόλη», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

«Ήταν μια μεγάλη ευθύνη, πάνω από χίλια παιδιά φιλοξενήθηκαν», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, κ. Ηρακλής Γερογιώκας. «Είμαστε χαρούμενοι που φτάνουμε σε ένα αίσιο τέλος. Τα παιδιά διασκέδασαν, έπαιξαν και τα περιμένουμε το επόμενο καλοκαίρι στην αγκαλιά του Δήμου Λαρισαίων».

«Σήμερα γιορτάζουμε τη λήξη των κατασκηνωτικών περιόδων. Τα παιδιά, με την προσπάθεια όλων των παιδαγωγών και την ομάδα, πέρασαν πολύ όμορφα και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αθλητικές δράσεις. Θα θαυμάσουμε την αθλητική δεινότητα των παιδιών μας», σημείωσε η διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδείας, κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες