ΛΑΡΙΣΑ

Είχε ξαναγίνει περιστατικό πτώσης ψευδοροφής στο Πανεπιστημιακό Λάρισας – Τί λέει εργαζόμενος για τις διαρροές: “Σε καλή κατάσταση γενικά το νοσοκομείο” (βίντεο)

Τον γύρο της Ελλάδας έκανε τα τελευταία 24ωρα το περιστατικό της πτώσης τμήματος της ψευδοροφής σε εξωτερικό ιατρείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας από τον Βόλο.

Το μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, κ. Κώστας Λαρίσης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» για την πτώση ψευδοροφής πάνω στη γυναίκα την ώρα της συνταγογράφισης από τον γιατρό, αναφέροντας: «Η ασθενής είναι καλά, απλά ήταν το σοκ μεγάλο. Η κυρία μαζί με τον γιο της ήρθε σε απογευματινό ουρολογικό ιατρείο του νοσοκομείου μας για συνταγογράφιση και για να ενημερωθεί για την υγεία του άντρα της, που ήταν ο ασθενής. Την ώρα που ο γιατρός συνταγογραφούσε, ένα κομμάτι της ψευδοροφής πιθανόν από διαρροή, είχε μουσκέψει και έπεσε στο κεφάλι της κυρίας».

Σε ότι αφορά την γενικότερη κατάσταση του νοσοκομείου ο κ. Λαρίσης, σημείωσε: «Το νοσοκομείο είναι γενικά σε καλή κατάσταση, χτίστηκε το 1999 και είναι σχετικά καινούργιο. Όμως η κατασκευή του ήταν προβληματική σε κάποια σημεία, παίρνει νερό και υπάρχουν κάποιες διαρροές. Έχουν παρατηρηθεί κάποια περιστατικά και πολλά σημεία έχουν επισκευαστεί. Ένα τέτοιο γεγονός είχε ξαναγίνει σε κάποιο άλλο σημείο πριν λίγο καιρό και πάλι σε εξωτερικό ιατρείο, δεν είχαμε όμως τραυματισμό και είχε κατασκευαστεί η ζημιά. Στην συγκεκριμένη πρόσφατη περίπτωση, ήταν τέσσερα άτομα μέσα στο ιατρείο και θα μπορούσε να τραυματιστεί ο καθένας. Το θέμα είναι να προλαμβάνουμε. Θα πρέπει να γίνει μελέτη και οι απαραίτητες εργασίες. Συντήρηση γίνεται, αλλά τα προβλήματα είναι μεγάλα και δεν υπάρχει χρηματοδότηση για να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα. Τα κονδύλια εξαντλούνται σε φάρμακα ή κάποια υλικά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες