ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Φανάρια και διάβαση στην οδό Ιωαννίνων – Παπαλέξης: «Το έργο θα έχει γίνει πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς»

Το μείζον αίτημα κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Θωμά για εγκατάσταση σηματοδότησης και σχηματισμό διάβασης στην Ιωαννίνων, συγκεκριμένα στο δρόμο όπου αυτή συναντιέται με την οδό Αυλώνος, μετέφερε προς το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Ιωάννης Παναγιώτου.

Για το θέμα το λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Καρακώστας, κάτοικος της περιοχής, υπογραμμίζοντας την αξία του από άποψη ασφάλειας και την αναγκαιότητα ολοκλήρωσής του πριν το άνοιγμα των σχολείων. Ο ίδιος χαρακτήρισε το πρόβλημα μεγάλο, αφού παιδιά υποβάλλονται στη διάσχιση ενός δρόμου με ιδιαίτερη κίνηση προς το 26ο Δημοτικό Σχολείο.

Από πλευράς του ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων κ. Ευάγγελος Παπαλέξης έκανε λόγο για ένα δίκιο και απόλυτα τεκμηριωμένο αίτημα, το οποίο «έχει μπει σε διαδικασία υλοποίησης και θα έχει γίνει πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς».

Νικόλας Σελητσιανιώτης

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες