ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία για το Παζάρι της Λάρισας: Αυτή είναι η εταιρεία που το αναλαμβάνει (φωτό – βίντεο)

Τριμελής επιτροπή του Δήμου θα ελέγχει κάθε κίνηση από την αρχή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης η επαναληπτική φανερή πλειοδοτική δημοπρασία του χώρου της εμποροπανήγυρης στη Λάρισα για το έτος 2024, η οποία αφορά τον χώρο των παραγκών, εξαιρουμένου του λούνα παρκ, παρουσία ενός πλειοδότη.

Πρόκειται για την ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία Nagea και έδρα τον Ασπρόπυργο. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ελλείψη παρουσίας άλλου πλειοδότη, στο πλαίσιο της οποίας προσφέρθηκε το ποσό των 300.100 ευρώ.

Η διαχειρίστρια της εταιρείας ενημερώθηκε αναφορικά με τις διαδικασίες κατάθεσης του ποσού, ενώ εντός των επόμενων ημερών θα ετοιμαστεί προς υπογραφή και η επίσημη σύμβαση.

«Είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά για το παζάρι με απόφαση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου» τόνισε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αστικής Ανάπτυξης, κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος. «Θέλουμε να πάει καλά για το καλό και του Δήμου και των Λαρισαίων πολιτών.

Εξήγησα στην πλειοδότρια εταιρεία όλες τις υποχρεώσεις. Θα υπάρχει τριμελής επιτροπή από τον Δήμο, η οποία θα ελέγχει κάθε κίνηση από την αρχή, το στήσιμο των παραγκών και λοιπά με τις προδιαγραφές και τις υποχρεώσεις όλων. Θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία, ούτως ώστε να μην απασχολούνται οι δημοτικοί υπάλληλοι, καθώς πλέον όλες οι υποχρεώσεις βαρύνουν την πλειοδότρια εταιρεία. Δεν θα απασχολούνται οι υπάλληλοι για ηλεκτρομηχανολογικά, εγκαταστάσεις, καθαριότητα, φύλαξη, όλα αυτά είναι υποχρεώσεις της εταιρείας που θα διαχειριστεί την εμποροπανήγυρη».

Δείτε βίντεο:

Φωτό/βίντεο: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες