ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χαμός στον “αέρα” με Ευαγγελάτο και τον δικηγόρο που εκπροσωπεί την εταιρεία με το λούνα παρκ που εκδιώχθηκε από την Αγιά (video)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στον «αέρα» του MEGA, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχτηκε επίθεση από τον δικηγόρο Χρήστο Νάστο, δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ που εκδιώχθηκε από την Αγιά.

Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των παιγνιδιών, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς διαπίστωσαν την περασμένη Τετάρτη, παρέμβαση των υπαλλήλων της εταιρείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και ειδικότερα στο διακόπτη του ρελέ διαρροής.

Μετά απ’ αυτό η δημοτική αρχής του Δήμου Αγιάς, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του λούνα πάρκ για τις εκδηλώσεις του παζαριού της Αγιάς, ενώ αναμένεται να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Η ένταση ξεκίνησε από τον δικηγόρο ο οποίος έγινε… έξαλλος όταν είδε ρεπορτάζ που ο ίδιος θεώρησε πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί. Ο δημοσιογράφος του απάντησε πως δεν είναι υποχρεωμένος να του δώσει αναφορά και έγινε το… έλα να δεις!

«Ακούστε να σας πω κύριε Εισαγγελάτο» είπε ο δικηγόρος με τον Νίκο Ευαγγελάτο να κρατά την ψυχραιμία του.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος συνέχισε τις επιθέσεις και αρνούνταν να δώσει απαντήσεις σε ξεκάθαρα ερωτήματα τονίζοντας διαρκώς ειρωνικά προς τον Νίκο Ευαγγελάτο, «εσείς ξέρετε».

Το πλεον ενδιαφέρον είναι ο εκνευρισμός του διηκγόρου όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτούσε επίμονα αν εφόσον έχει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, αν έπρεπε να “περάσει” η καταδίκη της στο ποινικό της μητρώο, το οποίο όμως σήμερα εμφανίζεται “λευκό”.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες