ΛΑΡΙΣΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για δύο εστίες φωτιάς σε Φάρσαλα και Ελασσόνα: Δέντρο χτυπήθηκε από κεραυνό και «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Διπλός συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής για πυρκαγιές σε δύο περιοχές του νομού Λάρισας, για τις οποίες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν έως σήμερα το πρωί.

Ειδικότερα και κατά τις πληροφορίες του onlarissa.gr, το πρώτο συμβαν εντοπίζεται στην περιοχή των Φαρσάλων και ειδικότερα πλησίον της περιοχής Κοιτίκι, όπου λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα καταγράφηκε πυρκαγιά από αδιευκρίνιστη ως στιγμής αίτία, για την κατάσβεση της οποίας επιχειρούν τέσσερα οχήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα νέα εστία φωτιάς ξέσπασε στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, συγκεκριμένα λίγο πάνω από το χωριό Κοκκινοπηλός, από κεραυνό που έπεσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχθεί στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο υδροφόρα και τέσσερα βοηθητικά οχήματα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι άνδρες της Πυροσβεστικής δίνουν ακόμη μάχη με τις φλόγες, χωρίς να τις έχουν θέσει υπό έλεγχο έως αυτή την ώρα.

  • φωτό αρχείου

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες