ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαίοι επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν το φανάρι σε κεντρικό σημείο της πόλης (φωτο – βίντεο)

Μόλις πέντε δευτερόλεπτα έχουν μπροστά τους οι διερχόμενοι πεζοί στην συμβολή των οδών Γεωργιάδου και Ολύμπου αλλά και επί της Γεωργιάδου και Διονύσου, στο κέντρο της Λάρισας, προκειμένου να διασχίσουν τον δρόμο.

Και αν για τους νέους ανθρώπους τα 5’’ είναι αρκετά, για ηλικιωμένους και μικρά παιδιά, είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα, καθώς θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν την αλλαγή του σηματοδότη, μέχρι να περάσουν απέναντι. Προφανώς και θα πρέπει να γίνει επαναρρύθμιση του σηματοδότη, ενώ αναγνώστες του onlarissa.gr, αναφέρουν παρόμοιο πρόβλημα και στα φανάρια της οδού Βόλου (παλιά εθνική) στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.

Το πρόβλημα επισημαίνει περίοικος της περιοχής ο οποίος καταγγέλλει τα εξής:

«Μένω στα Ταμπάκικα και θα ήθελα να σας επισημάνω ένα πρόβλημα που έχω εντοπίσει εδώ και αρκετό καιρό. Τα φανάρια για πεζούς τόσο στην διασταύρωση επί της Γεωργιάδου και Ολύμπου αλλά και επί της Γεωργιάδου και Διονύσου πρακτικά δεν βοηθάνε την διέλευση των πεζών, λόγω λάθους ρύθμισης, με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η διέλευση τους.

Θα χρειαστεί να επαναρρυθμιστούν ώστε να δίνεται ο χρόνος στους πεζούς να περνάνε ασφαλώς την Γεωργιάδου διακόπτοντας εντελώς την κίνηση των αυτοκινήτων τόσο από την Ολύμπου αλλά και από τη Διονύσου».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες