ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απίστευτη καταγγελία του Δημάρχου Αγιάς για το λούνα παρκ: «Ξήλωσαν» το ρελέ διαφυγής και έθεσαν σε κίνδυνο το ηλεκτρικό σύστημα!

Τους λόγους για τους οποίους άρον – άρον κυριολεκτικά εκδιώχθηκε από την Αγιά το λούνα παρκ που είχε ξεκινήσει να εγκαθίσταται από προχθές εκεί ενόψει του παζαριού που ξεκινά σήμερα Σάββατο, εξήγησε μιλώντας στο onlarissa.gr ο Δήμαρχος της περιοχής Αντώνης Γκουντάρας, προχωρώντας σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη!

Όπως κατήγγειλε ο κ. Γκουντάρας, «ενώ ο ηλεκτρολόγος ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και τους έδωσε πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα, ακολούθως κάποιος από τους εργαζόμενους στο λούνα παρκ «έβγαλε εκτός» το ρελέ διαφυγής, δηλαδή την ασφάλεια σε περίπτωση διαρροής ρεύματος, θέτοντας σε κίνδυνο το ηλεκτρικό σύστημα»! Ο Δήμαρχος Αγιάς που δεν έκρυβε τον εκνευρισμό του από  αυτή την ενέργεια, συμπλήρωσε πως πιθανότατα ο στόχος τους ήταν η απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων, κάποια εκ των οποίων λόγω της παλαιότητάς τους θα έθεταν σε λειτουργία το ρελέ, ο οποίος από τη φύση του είναι ευαίσθητος ώστε να προστατεύει σε περίπτωση διαρροών.

Πρόσθεσε δε, πως θα προχωρήσει στην υποβολή διοικητικού προστίμου στην εταιρεία για παρέμβαση και φθορά δημοτικής περιουσίας, ενώ αναμένεται κατόπιν της σχετικής προετοιμασίας από το νομικό τμήμα του Δήμου Αγιάς, να προχωρήσει και σε υποβολή μήνυσης.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες