ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το 2019 ήρθε στο παζάρι της Λάρισας το λούνα παρκ της 78χρονης αμέσως μετά τον θάνατο της 13χρονης στον Αλμυρό!

Η ίδια εταιρεία λειτούργησε λούνα παρκ στο παζάρι της Λάρισας τα έτη 2018, 2019 και 2022

Έντονος είναι ο προβληματισμός στην κοινωνία της Λάρισας μετά την είδηση που έκανε από χθες τον γύρο της Ελλάδας, πως η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που κέρδισε τον διαγωνισμό για το επικείμενο παζάρι της Λάρισας, είναι η ίδια που το 2009 είχε καταδικαστεί για τον τραυματισμό μίας εννιάχρονης στην Χαλκίδα. Ένας προβληματισμός που οδήγησε και την Δημοτική Αρχή Λάρισας στο να ακυρώσει τον σχετικό διαγωνισμό και να μη λειτουργήσει φέτος λούνα παρκ στην εμποροπανήγυρη.

Εξίσου όμως ενδιαφέρον είναι και το στοιχείο πως λίγες μόλις ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο παζάρι του Αλμυρού όπου έχασε τη ζωή της μία 13χρονη, τον Αύγουστο του 2019, η ίδια εταιρεία ήρθε και λειτούργησε λούνα παρκ στο παζάρι της Λάρισας! Και το έκανε ξανά και το 2022!

Όπως σημείωνε τότε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Θεσσαλία», «η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ υποστήριξε στις αρχές πως τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών έχει καταθέσει και στον Δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό, ενώ ο δήμος θα καλέσει και εμπειρογνώμονα για να εξετάσει τα δεδομένα. Η εικόνα ωστόσο που παρουσίαζαν οι υποδομές των παιχνιδιών δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε. Η μικρή ανέβηκε στο παιχνίδι «χαλί» και όταν ο χειριστής ανέβασε ταχύτητα για να ανέβει και η αδρεναλίνη των παιδιών, εκείνη εκτοξεύθηκε. Από την πτώση το κεφάλι της χτύπησε σε άλλο παιχνίδι του παζαριού, το «ταψί» και το σώμα της εγκλωβίστηκε στα μηχανήματα».

Λίγες ημέρες μετά, η ίδια εταιρεία βρέθηκε στο παζάρι της Λάρισας…

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες