ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Τρεις οικογένειες εγκλωβισμένες στον Αγιόκαμπο – Φούσκωσε το ρέμα (φωτο)

Μετά την νεροποντή τις πρώτες πρωινές ώρες στα παράλια της Αγιάς του νομού Λάρισας, φούσκωσαν για μια ακόμη φορά τα ρέματα στον Αγιόκαμπο με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τρεις οικογένειες σε οικισμό της περιοχής να βρίσκονται εγκλωβισμένες.

Ειδικότερα ο οικισμός βρίσκεται στο ρέμα «Μπουρμπουλήθρες (πάνω από το αρτοποιείο «Γουργιώτης»), με τις οικογένειες να μην έχουν τρόπο διαφυγής από τα σπίτια τους. Μάλιστα μεταξύ των μελών των οικογενειών υπάρχουν και μικρά παιδιά.

Κατά τις πληροφορίες του onlarissa.gr, οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο, ενώ επιχειρούν απεγνωσμένα να έρθουν σε επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία Θεσσαλίας και του Δήμου Αγιάς, χωρίς να είναι εφικτό, καθώς δεν βρίσκουν κάποιον στα τηλέφωνα.

Νεότερη ενημέρωση:

Τελείωσε αισίως η περιπέτεια των οικογενειών που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους μετά και την επέμβαση της Πυροσβεστικής. Υπήρξε επίσης, επικοινωνία με την αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών συνάντηση των κατοίκων του οικισμού με την ίδια καθώς και με εκπρόσωπο του δήμου Αγιάς, στην Περιφρεια Θεσσαλίας, έτσι ώστε να λυθεί το ζήτημα οριστικά με τις ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν άμεσα.

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες