ΛΑΡΙΣΑ

Πλήθος κόσμου στο 32ο Αντάμωμα Πουρναριωτών (φωτό)

Το Πουρνάρι είναι ένα μικρό χωριό του Δήμου Τεμπών, που βρίσκεται στις παρυφές του Κισσάβου, ή αλλιώς στο όρος Όσσα. Ένα πανέμορφο χωριό, όπου εύκολα μπορείς να περιηγηθείς τη φύση του, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Λάρισας.

Όμως απέδειξε ότι είναι τόσο μεγάλο σε ψυχές ανθρώπων που χαίρονται να συνεργάζονται και να δημιουργούν για το κοινό καλό.

Στο καθιερωμένο, λοιπόν, 32ο Αντάμωμα Πουρναριωτών το Σάββατο 31 Αυγούστου, το οποίο πραγματοποιήθηκε καταμεσής του δημοτικού δρόμου και της πανέμορφης πλατείας του χωριού, δημιουργήθηκε πραγματικά το αδιαχώρητο.

Το πιο επιτυχημένο αντάμωμα από κάθε άλλη φορά, με ρεκόρ συμμετοχών, που όμοιό του δεν υπήρξε φέτος στο Δήμο Τεμπών.

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του το παιδικό τμήμα του Εξωραιστικού Συλλόγου Πουρναρίου, όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και τίμησαν την παράδοση με τον καλύτερο τρόπο.

Το Αντάμωμα τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος και χαιρέτησε την εκδήλωση.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε:

“Σας αξίζουν έπαινοι και πολλά μπράβο για την εξαιρετική εθελοντική δουλειά σας, η οποία καλό είναι να επεκταθεί και σε άλλους τομείς της περιοχής μας. Ο τόπος μας σας χρειάζεται.

Εμείς και οι συμπολίτες μας σας χρειαζόμαστε. Αποδείξατε ότι με αγάπη και αρκετή θέληση, ο καθένας μας μπορεί το ακατόρθωτο να το κάνει κατορθωτό.

Σας ευχαριστούμε θερμά και συνεχίσετε με ακόμη περισσότερη διάθεση και μεράκι. Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τον εμψυχωτή χοροδιδάσκαλο του Εξωραιστικού Συλλόγου Πουρναρίου κ. Μιχάλη Τσακνάκη, ο οποίος διαθέτει αγάπη και έντονο ενδιαφέρον για τη διατήρηση της παράδοσης, των ηθών και των εθίμων της περιοχής μας”.

Ακόμη, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης και οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Δημήτρης Τσέτσιλας και Αποστόλου Ευάγγελος.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τεμπών κ. Μιχάλης Λίταινας, ο εφημέριος της ενορίας του Πουρναρίου π. Αθηναγόρας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, Νίκος Μητσογιάννης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πουρναρίου κ. Μιχάλης Μοσχοβίτης, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων, κάτοικοι του Πουρναρίου και μεγάλο πλήθος επισκεπτών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες