ΛΑΡΙΣΑ

Σπαρακτικός ο πατέρας του 18χρονου Λαρισαίου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Θα ήταν η μέρα της ελευθέριας σου που τόσο σου στέρησαν – Πες τα όλα στο Θεό»

Μόλις ενάμιση μήνας πέρασε από την αποφράδα μέρα που έφυγε από τη ζωή το 18χρονο παλικάρι, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (και της ΑΕΛ), Θανάσης Τζιότζιος, ο θάνατος του οποίου σκόρπισε μεγάλη θλίψη στη Λάρισα, μετά από μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο πατέρας του, Άρης Τζιότζιος με μια σπαρακτική ανάρτηση, «σπάει» καρδιές, για τα γενέθλια που θα γιόρταζε χθες το καμάρι του:

«31-08-2006 η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!η γέννηση του Θανάση μου το πιο γενναίο παιδί που πάλευε από μικρός απέναντι στους πάντες το στήριγμα μου!!!31-08-2024 θα ήταν η μέρα της ελευθέριας σου που τόσο σου στέρησαν η μέρα που περίμενες εδώ και χρόνια να κλείσεις τα 18!!Θανάση μου είναι τα πρώτα γενέθλια που είμαστε χωριστά και μακάρι και τα τελευταία!! Σ’ αγαπώ πάρα πολύ μου λείπεις πολύ και εκεί που είσαι είμαι σίγουρος ότι χαμογελάς!! Να προσέχεις τον αδερφό σου και το δώρο μου είναι αυτό που μου ζήτησες στην τελευταία συζήτηση μας!! Σ’ αγαπώ μαχητή μου και πες τα όλα στο Θεό!!!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες