Life & Style

Κάτια Ταραμπάνκο: Η σοκαριστική της μεταμόρφωση σε εγκαυματία για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «O Γιατρός»

Η Κάτια Ταραμπάνκο την τελευταία περίοδο έχει ανοίξει νέα επαγγελματικά μονοπάτια, καθώς το γνωστό μοντέλο έχει στραφεί στην υποκριτική.

Πιο αναλυτικά, η Κάτια Ταραμπάνκο έχει κάνει τα πρώτα της βήματα τόσο στο θεατρικό σανίδι, όσο και στη μικρή οθόνη, με την ίδια να θεωρεί την εμφάνισή της στο «Γιατρό» του Alpha ως το προσωπικό της highlight από τη χρονιά που πέρασε.

Η νεαρή ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους όλη τη διαδικασία που πέρασε προκειμένου να μεταμορφωθεί σε εγκαυματία, αλλά και ποικίλες στιγμές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο έγραψε στην ανάρτησή της: «Μιας και έχουμε “τελευταία” μέρα του καλοκαιριού , ως συνήθως κάνω την αγαπημένη μου ανασκόπηση της φετινής σεζόν .Ωραίες φωτογραφίσεις , αρκετά ταξίδια , καινούργιες συνεργασίες , μαθήματα υποκριτικής , πρώτη παράσταση στο θέατρο και αλλά καλά και καλά (τα κακά δεν είναι της παρούσης ).

Επιτρέψτε μου όμως να μοιραστώ το δικό μου #highlight .Η συμμετοχή μου στην σειρά @ogiatros.alphatv σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Παπαβασιλείου , δίπλα σε Καταξιωμένους ηθοποιούς (🤩) ήταν αυτό ακριβώς έκανε την καρδούλα μου να σκιρτήσει . (Φαίνεται η χαρά μου στην 6η φωτό θαρρώ 🤭)

Από το πρώτο λεπτό που με κάλεσαν και μου πρότειναν αυτή τη συνεργασία , εν συνεχεία τα δοκιμαστικά μας με την αγαπημένη @lydiageorgana , μετά το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ που μου έχουν ποτέ κάνει από τους @prokopisvlaseros & @__mariastaikou__ 😱
– το βλέπεις και εσύ ποσό ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ αληθινό φαίνεται-,
μέχρι να ακουστεί το δικό μου “it’s a wrap”, ήταν η καλύτερη “δουλειά” που έκλεισα αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλη την ομάδα, και τον @alphatv ✨ ήταν χαρά μου και τιμή μου.

Καλή τύχη σε όλους μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάτια Ταραμπάνκο (@kweenkatyatar)

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις