ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι παιδικοί σταθμοί της Λάρισας καλωσόρισαν τους μαθητές τους – Χαμόγελα και χαρούμενες φωνές την ημέρα του αγιασμού (φωτό – βίντεο)

Με παιδικές φωνές «πλημμύρισαν» και πάλι οι Παιδικοί Σταθμοί της Λάρισας, αφού σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Λιλιπούτειοι του 27ου Παιδικού Σταθμού, στη συνοικία της Ανθούπολης, συνοδευόμενοι την πρώτη ημέρα από τους γονείς τους, δέχθηκαν την ευλογία του αγιασμού.

«Καλή σχολική χρονιά» στους μικρούς πρωταγωνιστές της ημέρας, τους γονείς τους αλλά και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών ευχήθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος.

«Μια καινούρια σχολική χρονιά αρχίζει. Μια χρονιά γνώσης, δημιουργικής απασχόλησης και φιλίας για τους μικρούς μας συμπολίτες. Ως δημοτική αρχή προχωρήσαμε εγκαίρως όλες τις διαδικασίες έτσι ώστε όλοι οι παιδικοί σταθμοί να είναι απολύτως έτοιμοι σήμερα για να δεχθούν τους μαθητές. Είχαμε ως κύριο και πρώτιστο μέλημα να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των οικογενειών της πόλης, ώστε κανένα παιδί να μην είναι εκτός παιδικών σταθμών. Έχουμε δρομολογήσει ένα ευρύ πρόγραμμα συντηρήσεων και επισκευών των παιδικών σταθμών, η πρώτη φάση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Ευχαριστώ το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για την επιμέλεια, την προσπάθεια, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών» είπε χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενος στους γονείς εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. «Θα είμαστε δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους» συμπλήρωσε.

«Για μία ακόμη χρονιά ξεκινάμε» τόνισε σε δηλώσεις της η διευθύντρια παιδείας του Δήμου Λαρισαίων. «Ευχόμαστε όλοι να έχουμε μια καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά για τους μαθητές, τις οικογένειες και το προσωπικό. Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μας μαθητές και υποσχόμαστε ότι θα περάσουν πολύ όμορφα και φέτος».

 Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες