ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Η δωρεά στην ΕΟΔΥΑ και το “ευχαριστώ”

Η ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά της εταιρείας ¨La Casa De Chroma Ο.Ε.¨προς την ΕΟΔΥΑ::
“Εκ μέρους του ΔΣ και των Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ, σας ευχαριστούμε θερμά και σας συγχαίρουμε για την απόφασή σας, στα πλαίσια της Εταιρικής Υπευθυνότητας – Ανταποδοτικότητας προς την Κοινωνία, να υποστηρίξετε τις Εθελοντικές μας δράσεις, χορηγώντας μας ποσότητα επώνυμων ποιοτικών χρωμάτων και συναφή υλικά ελαιοχρωματισμού, καθώς και ηλεκτρικά εργαλεία χειρός, πτυσσόμενη σκάλα κτλ, για τις νέες μας εγκαταστάσεις στη Νίκαια Λάρισας.
Η Δωρεά – χορηγία των συγκεκριμένων υλικών είναι εξέχουσας σημασίας για την αισθητική διαμόρφωση των νέων κτιριακών υποδομών, αλλά και στην αποτελεσματικότερη δράση και επιχειρησιακή ετοιμότητα των Εθελοντών μας, για την αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν την Κοινωνία και την Ανθρώπινη Ζωή.
Σας δηλώνουμε ότι αποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά τη Δωρεά – χορηγία και σας εγγυόμαστε ότι θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο, για τις αναφερόμενες Εθελοντικές δράσεις της ΕΟΔΥΑ, με στόχο  να είμαστε πάντα ¨Δίπλα στον Άνθρωπο, Δίπλα στην Κοινωνία¨.
Η εταιρεία ¨La Casa De Chroma Ο.Ε.¨ δραστηριοποιείται στην εμπορία χρωμάτων, μονωτικών, εργαλείων και άλλων υλικών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα τη Λάρισα (Ηρώων Πολυτεχνείου 212) και ανήκει σε δυο γνωστούς επαγγελματίες στο χώρο, τον κ. Χρήστο Παπαδημητρίου Xristos Papadimitriou και τον κ. Ηλία Γάτσιο, τους οποίους και ευχαριστούμε προσωπικά για την έμπρακτη και σημαντική τους βοήθεια.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες