ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Το πρόγραμμα του 3ου Ιπποκράτειου Ιατρικού Συνεδρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

3ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2024

Με τη συμμετοχή δεκάδων πανεπιστημιακών γιατρών και γιατρών του ΕΣΥ της δύναμης του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα πραγματοποιείται στη Λάρισα το 3ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι εργασίες θα διεξαχθούν κατά την πρώτη ημέρα (Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου) στο αμφιθέατρο “Ιπποκράτης” στην έδρα του Τμήματος στην περιοχή «Βιόπολις» και στη συνέχεια στο Κτήριο Κατσίγρα (πλατεία Ταχυδρομείου) για την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση του 3ου Ιπποκράτειου Ιατρικού Συνέδριου συνεχίζει την ετήσια εποικοδομητική επικοινωνία του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την τοπική κοινωνία, τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μέλη ΔΕΠ, φοιτητές και επιστημονικοί συνεργάτες των Τομέων του Τμήματος Ιατρικής θα παρουσιάσουν σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις και παραγωγή επιστημονικού έργου από τα μέλη του Τμήματος. Τα θέματα αυτά θα είναι ανοικτά προς συζήτηση με το κοινό.

Συμπληρωματικά, θα παρουσιαστούν μεγάλου ενδιαφέροντος θέματα Ιατρικής Εκπαίδευσης, Πρωτοβάθμιας και Δημόσιας Υγείας, και συγχρόνων διαγνωστικών και θεραπευτικών στρατηγικών που προσφέρονται από το Τμήμα Ιατρικής και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, θα βρείτε το τελικό πρόγραμμα και το σύνδεσμο εγγραφής του συνεδρίου, δεδομένου ότι το συνέδριο γίνεται paper free και plastic free, που σημαίνει ότι θα αποφευχθεί η χρήση έντυπου και πλαστικού υλικού ως ένδειξη της αφοσίωσης του Τμήματος Ιατρικής στην προστασία του περιβάλλοντος

https://med.uth.gr/3ippokrateio

3o Ippokrateio program_2_9_FINAL

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες