ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σιγάλας: «Θέλουμε να χτίζουμε σιγά-σιγά»

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Άρη (76-69) και περιμένει βελτίωση το επόμενο διάστημα, αφού οι υποχρεώσεις φέτος θα είναι πολλές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σιγάλας:

«Είναι πολύ νωρίς για εμάς. Δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιο παιχνίδι. Ο Άρης ξεκίνησε δέκα μέρες νωρίτερα από εμάς. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι είχε και απουσίες. Οι παίκτες του έχουν εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Για εμάς, ήταν σαν μια πολύ δυνατή προπόνηση, πρέπει να είμαστε 100% ικανοποιημένοι. Αμυντικά ήμασταν καλά. Επιθετικά δε φοβάμαι γιατί τα πόδια δεν ήταν ακόμα έτοιμα. Είναι βαριά. Έχουμε παίξει τρεις μέρες στη Ρόδο. Είχαμε μια οργανωμένη και δυνατή ομάδα απέναντι μας. Ήταν ελπιδοφόρα η εμφάνιση μας. Θέλουμε να χτίζουμε σιγά-σιγά. Έχουμε 30 ημέρες ακόμα.

Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη, τo πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό φέτος, από τα πιο δυνατά της τελευταίας δεκαετίας. Έμειναν έξι παιδιά από πέρσι, το ότι έκανε πέρσι ο Κολοσσός δεν είναι αρκετός. Το BCL είναι τα παιχνίδια βδομάδα παρά βδομάδα, έχουμε τον χρόνο για να ανταποκριθούμε σε αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να παίξουμε μπάσκετ με κάποιες αρχές που έχω στο μυαλό μου».//ΔΜ

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις