ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στα παράλια της Λάρισας ινκόγκνιτο ο Καραμανλής – Ποιους είδε, τι είπε

Έναν ενδιάμεσο σταθμό από την Ξάνθη προς την Αθήνα πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στην ταβέρνα «Μουράγιο» στη Βελίκα, καλεσμένος του πρώην προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Μπατζηλιώτη.

Η παρέα βέβαια ήταν αρκετά μεγάλη καθώς στο ίδιο τραπέζι βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο απόστρατος, πρώην διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας επί Προκόπη Παυλόπουλου, Γρηγόρης Πρεζεράκος, ο πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου Χρήστος Τσιτσιρίγκος, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και επί μακρόν στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή Κώστας Αργυρόπουλος και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ζέικος.

Η συζήτηση όπως μαθαίνω έγινε σε αρκετά χαλαρό κλίμα με θέα το αιγαίο και αρκετά ψαρικά στο τραπέζι. Σε αντίθεση, λίγη ήταν η πολιτική κουβέντα που έκαναν οι παρακαθήμενοι και αυτή εστίασε κυρίως στον επέλαση του ακροδεξιού μπλοκ απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ευρώπη.

Ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε θέματα συζήτησης βγαλμένα από την καθημερινότητα, για την οποία φέρεται να συμβούλεψε και τον Δήμαρχο Λαρισαίων, να έχει την προσοχή του.

Για τις χαμηλές πτήσεις της κυβέρνησης μετά τις ευρωεκλογές ή για τις ζυμώσεις σε όλο το πολιτικό φάσμα, ούτε λόγος… Ποιος εξάλλου θα άνοιγε τέτοια κουβέντα δίπλα στο κύμα;

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες