ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ξεκίνησε το 3ο Ιπποκράτειο Ιατρικό Συνέδριο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή έναρξης

Η τελετή έναρξης του 3ου Ιπποκράτειου Ιατρικού Συνεδρίου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έλαβε χώρα απόψε, το βράδυ της Πέμπτης, στο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», στη Βιόπολη Λάρισας, με τη διαδικτυακή διάλεξη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας κας Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Το συνέδριο, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα το πρωί και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο κτίριο Κατσίγρα, πραγματοποιείται με τη συμμετοχή δεκάδων πανεπιστημιακών γιατρών και γιατρών του ΕΣΥ της δύναμης του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα.

Ουσιαστικά η διοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου δίνει συνέχεια στην ετήσια εποικοδομητική επικοινωνία του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την τοπική κοινωνία, τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μέλη ΔΕΠ, φοιτητές και επιστημονικοί συνεργάτες των Τομέων του Τμήματος Ιατρικής παρουσιάζουν σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις και παραγωγή επιστημονικού έργου από τα μέλη του Τμήματος.

Συμπληρωματικά, το συνέδριο θα καταπιαστεί με μεγάλου ενδιαφέροντος θέματα Ιατρικής Εκπαίδευσης, Πρωτοβάθμιας και Δημόσιας Υγείας, και συγχρόνων διαγνωστικών και θεραπευτικών στρατηγικών που προσφέρονται από το Τμήμα Ιατρικής και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών εδώ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες