ΛΑΡΙΣΑ

INTERCOMM FOODS: Ευχαριστήριο σημείωμα προς τις ασφαλιστικές εταιρίες για το διακανονισμό ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία DANIEL

Η εταιρεία INTERCOMM FOODS A.E. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τις ασφαλιστικές εταιρείες GENERALI HELLAS, INTERAMERICAN και ERGO, οι οποίες συμμετείχαν στο συνασφαλιστικό σχήμα με επικεφαλής την GENERALI HELLAS, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στη διαδικασία αποζημίωσης των ζημιών που υπέστη η εταιρεία μας από την κακοκαιρία Daniel, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για την επαγγελματική τους προσέγγιση, για την υπομονή, αλλά και την ταχύτητα με την οποία ολοκλήρωσαν το έργο, τους πραγματογνώμονες κο Αλέξανδρο Κρετσόβαλη και κο Στέργιο Πασχούλα της ASSET CONSULTING, καθώς επίσης και τον κο Βασίλειο Κράτσα της FAIR CONSULTING, στον οποίο απευθύνουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας για τις υποστηρικτικές του υπηρεσίες και τη συνολική του συμβολή και παρουσία καθ’ όλη τη δύσκολη περίοδο που βρισκόταν επίσης δίπλα μας.

Επιπλέον, εκφράζουμε την βαθιά μας εκτίμηση στον ασφαλιστικό μας σύμβουλο, την εταιρεία ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ και όλη την ομάδα του κου Γεωργίου Παπαδάκη, για τη συνεχή υποστήριξη, την πολύτιμη συνεργασία και τον εξαιρετικό συντονισμό της διαδικασίας, που συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεκπεραίωση της αποζημίωσης.

Η συνδρομή όλων των παραπάνω συνεργατών ήταν καθοριστική για την επιστροφή της εταιρείας μας στην κανονικότητα και την δυναμική της πορεία. Παραμένουμε μια ανθρωποκεντρική εταιρεία, με την αναγνώριση της αξίας του ανθρώπινου παράγοντα ως κινητήριο δύναμη της INTERCOMM FOODS AE.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες