ΛΑΡΙΣΑ

Καπετάνος σε Μεγάλο Μοναστήρι και Αγναντερή: «Έργα υποδομών και εμπλουτισμός του υδροφόρου ορίζοντα, οι προτεραιότητες για τα χωριά μας»

Την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2024, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, πραγματοποίησε επίσκεψη στα χωριά Μεγάλο Μοναστήρι και Αγναντερή, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με τις τοπικές κοινωνίες της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και φορείς, αναδεικνύοντας ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες και παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της υπαίθρου.

Στο Μεγάλο Μοναστήρι, ο κ. Καπετάνος συζήτησε με αγρότες και κατοίκους θέματα που αφορούν την αγροτική οικονομία, τονίζοντας τη σημασία των κυβερνητικών μέτρων για την ενίσχυση των αγροτών και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών της περιοχής, όπως το οδικό δίκτυο, και υπογράμμισε τη δέσμευση της κυβέρνησης να στηρίξει τις αγροτικές κοινότητες. Μάλιστα, παραβρέθηκε και στην Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, που βρίσκεται στο ύψωμα μεταξύ των δύο χωριών, παρουσία πλήθους κόσμου.

Στην Αγναντερή, ο Βουλευτής εστίασε στις προοπτικές συγκράτησης των κατοίκων της περιοχής στα χωριά τους, τονίζοντας τη σημασία των επενδύσεων στην τοπική οικονομία και την κτηνοτροφία. Κατά τη συζήτηση με κατοίκους, έγινε αναφορά στον δρόμο που συνδέει την Αγναντερή με το Ρήγαιο Φαρσάλων μήκους 6 χλμ. που χρήζει ασφαλτόστρωσης, καθώς και στην κατασκευή του Χάνδακος μεταφοράς νερού έξω από το χωριό.

Κλείνοντας την περιοδεία του, ο Χρήστος Καπετάνος ανέφερε: «Η φωνή σας είναι δύναμη για εμένα. Μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε έναν καλύτερο σε υποδομές Νομό, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες