ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κασσελάκης με πληγέντες από Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης: «Ένας χρόνος έχει περάσει, φτάνει πια» (φωτό – βίντεο)

«Η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας και εγώ προσωπικά συμπάσχουμε με τους πληγέντες κατοίκους στις Εργατικές Κατοικίες, τους οποίους δεν καταδέχονται να δουν οι κυβερνώντες στη χώρα και δεν απαντούν στα αιτήματά τους», δήλωσε από τις Εργατικές Κατοικίες Γιαννούλης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Στέφανος Κασσελάκης, τις οποίες επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής, καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί τους πληγέντες και να συνομιλήσει μαζί τους.

«Κάναμε ό,τι μπορούμε», τόνισε έπειτα και έκανε λόγο για τα προβλήματα που επιμένουν, καθώς και για «ανεπάρκεια τους επιτελικού κράτους», στο οποίο αναφέρθηκε ως άλλο ένα «ελληνικό χαρακτηριστικό. Ένας χρόνος έχει περάσει, φτάνει πια», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι παρά τον θόρυβο που υπάρχει εσκεμμένα στα κανάλια για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση είναι εδώ, θα μείνει εδώ, προσωπικά θα είμαι δίπλα τους και θα τους στεκόμαστε ότι δεν βγαίνει η φωνή τους προς τα έξω», ανέφερε τέλος ο κ. Κασσελακης, αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω την κατάσταση.

 

Ο κ. Κασσελακης συνομίλησε με πληγέντες κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών, οι οποίοι μετέφεραν τα προβλήματά τους σχετικά με τις καταστροφες σε κατοικίες και επιχειρήσεις, καθώς και με τις αποζημιώσεις που έλαβαν από το κράτος, ενώ ενημερώθηκε και για τους άμισθους γιατρούς, σύμφωνα με τον νόμο 774, που υποχρεώνει σε αλλαγή ειδικότητας και εργασίας άνευ ασφάλισης για είκοσι μήνες από ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, θέμα το οποίο, όπως τόνισε ο βουλευτής Λάρισας, κ. Βασίλης Κόκκαλης, έχει δρομολογηθεί για τη Βουλή.

Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την έλλειψη παιδικών σταθμών, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναγκάζονται να μεταφέρονται σε άλλες περιοχές με έξοδα των οικογενειών τους, καθώς και για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση ζημιών, οι οποίες επιμένουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε νωρίτερα σήμερα το πρωί στη Λάρισα, όπου συσκέφθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη Κουρέτα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη θεσσαλία, φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, ενώ θα συνεχίσει την επίσκεψή του σε άλλες πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες