ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Έναρξη νέας σεζόν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας

Από τον Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν.

Από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, οι εγκαταστάσεις μας θα είναι και πάλι διαθέσιμες για το κοινό, έτοιμες να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους για κολύμβηση, αθλητικές δραστηριότητες και στιγμές χαλάρωσης.

Το κολυμβητήριο θα λειτουργήσει καθημερινά για πρώτη φορά με διευρυμένο ωράριο, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Για την ασφάλεια και την άνεση των πολιτών μας και των αθλητών μας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και καθαριότητας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.

Οι διαθέσιμες ώρες κοινού στην μεγάλη πισίνα είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τις 19.00 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο το κοινό μπορεί να κολυμπά από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τις 13.00 το μεσημέρι.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας, δηλώνει τα ακόλουθα: ¨Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα σεζόν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας. Η Δημοτική αρχή δεν έμεινε αδιάφορη στην επιθυμία των συμπολιτών μας για μια διευρύνση του ωραρίου για το κοινό και έτσι θα υπάρχουν διαδρομές και το απόγευμα. Σας περιμένουμε για μια υπέροχη νέα σεζόν γεμάτη άθληση και ευεξία!¨

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες