Life & Style

Μαρίνα Σπανού για τον πατέρα της Χρήστο Σπανό: «Δεν έχω δει ποτέ το “Άκρως Οικογενειακόν”»

Η Μαρίνα Σπανού ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωίαν σε είδον».

Η νεαρή μουσικός, που τον τελευταίο χρόνο έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αναφέρθηκε στους γονείς της Χρήστο Σπανό και Μελίνα Παιονίδου, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ποτέ τη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν».

Ο πιο χαρακτηριστικός ρόλος του πατέρα της Χρήστου Σπανού ήταν στο επιτυχημένο έργο του ΑΝΤ1, που παίζεται σε επαναλήψεις μέχρι και σήμερα.

Αρχικά, η Μαρίνα Σπανού είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν. Τα μεσημέρια τρώω και κάνω τα μαθήματά μου».

Στη συνέχεια, η ερμηνέυτρια συμπλήρωσε: «Στο σχολείο ήμουν φυτό. Ό,τι μπορείς να φανταστείς με αυτό. Απουσιολόγος, σημαιοφόρος. Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ «κάνε» ή «μην κάνεις» αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου».

Ακόμη, η Μαρίνα Σπανού εξήγησε ότι ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη συνεργασία των συναυλιών της: «Παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες κι αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις