ΛΑΡΙΣΑ

Σχολικές τσάντες, face painting, παγωτά και ποδήλατα για τα φετινά πρωτάκια από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Λάρισας (φωτό)

Πιστός στο ραντεβού του με τα “πρωτάκια” ήταν και φέτος ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στον χώρο του μίνι γκολφ στο Αλκαζάρ, τα παιδιά που φέτος θα φοιτήσουν στην πρώτη δημοτικού, πήραν τις πρώτες τους τσάντες, οι οποίες για μία ακόμη φορά ήταν εξαιρετικής ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος οι τσάντες ήταν χορηγία της ΔΕΥΑΛ ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος και η χωρική Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Μαρία Γαλλιού.

Τους μικρούς μας φίλους περίμεναν και πολλές εκπλήξεις, αφού στο χώρο βρισκόταν η Έλενα Τσόγκα, πολύτεκνη μητέρα και εξαιρετική καλλιτέχνιδα, η οποία ανέλαβε το face painting, με τα παιδιά να περιμένουν με ενθουσιασμό τη σειρά τους προκειμένου να στολίσουν με χρώματα και στρας τα προσωπάκια και τα χεράκια τους. Παράλληλα, υπήρχε και παγωτό για όλα τα παιδιά των πολύτεκνων. Επίσης, μέσω λαχειοφόρου, δύο τυχερά παιδιά κέρδισαν από ένα ποδήλατο, ενώ δόθηκαν και αρκετά ακόμη δώρα.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Μαμάκος για μία ακόμη φορά τόνισε τη σημαντική προσφορά της πολύτεκνης οικογένειας στην κοινωνία μας, ενώ δεσμεύτηκε ότι το φλέγον θέμα της στέγασης του συλλόγου θα τακτοποιηθεί, αφού ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση κατάλληλου χώρου.

Από την πλευρά της η χωρική Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Γαλλιού υπογράμμισε την ιδιαίτερη ευαισθησία του περιφερειάρχη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ενώ εξήρε το έργο των πολύτεκνων, οι οποίοι προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο στη χώρα μας. “Είστε οι μεγάλοι συνεχιστές της εθνικής μας ταυτότητας. Θα είμαστε ηθικά και υλικά κοντά σας. Τα παιδιά μας να είναι δυνατά, να είναι γερά”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ίδια.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως θα υπάρξει χορηγία από την Περιφέρεια σε επόμενη εκδήλωση του συλλόγου, κάτι που η ίδια η κ. Γαλλιού τόνισε επαναλαμβάνοντας ότι θα βρίσκονται κοντά στους πολύτεκνους όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων, Δημήτρης Οικονόμου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ σημαντική χορηγία, καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη για το γεγονός ότι έμπρακτα αποδεικνύεται η στήριξη της Περιφέρειας στην πολύτεκνη οικογένεια.

Όσοι πολύτεκνοι έχουν παιδί που θα φοιτήσει στην Α’ Δημοτικού και δεν έχουν πάρει τσάντα, μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία του συλλόγου την επόμενη εβδομάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον σύλλογο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες