ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Άνετα πέρασε από την Θύελλα Κατσικά με 0-3 η ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας (φωτό)

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, της αδύναμης Θύελλας Κατσικά με 0-3.

Το σκορ για τους βυσσινί στο γήπεδο της Ηπειρώτικης ομάδας άνοιξε μόλις στο 7′ όταν μετά από δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τριμμάτη, η μπάλα καρφώθηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Πατσιούρα και έκανε το 0-1.

Στο 15′ η ΑΕΛ διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Κοσονού πάσαρε στον Παπαγεωργίου, εκείνος έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Φίλιος έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Έτσι έληξε το πρώτο μέρος, ενώ στο 59′ ο Πασάς διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με πλασέ, μετά από πάσα του Γραβάνη που έβγαλε την αντεπίθεση για την βασίλισσα του κάμπου. Στο 68′ σουτ του Παπαγεωργίου βρήκε το δοκάρι.

Αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΛ έκαναν την εκδρομή και βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς τους κ.κ. Θωμά Καλορογιάννη και Δημήτρη Αδραμάνη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Ηλιαδης, Κοσσονού (46′ Παπαδόπουλος), Πασάς, Παναγιωτίδης (46′ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (70′ Δημηνίκος), Μούργος (60′ Ακόστα), Μωραΐτης (46′ Γραββάνης).

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Πατσιούρας, Γκέγκα, Ναυρόζογλου, Χ. Παπαδόπουλος, Σκανδάλης, Λ. Παπαδόπουλος (88′ Κουμαντζιάς), Κωσταμένας (88′ Ευαγγελής), Σ. Παπαρούνας, Φίλιος, Θ. Παπαρούνας (88′ Τσιώτης), Τσακαλώτος (63′ Κίτος).

φωτό: passports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες