ΛΑΡΙΣΑ

«Έφυγαν» από τη ζωή έξι Λαρισαίοι

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο ιατρός Ιωάννης Παναγιωτόπουλος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Δημήτριος Χαλκιάς. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ομορφοχωρίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο Βασίλειος Γκορτσίλας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Σωτήριος Δερπάνης, συνταξιούχος έμπορος. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία, Προφήτη Ηλία Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Μαρία Ζιάκα . Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών η Αλίκη Μπόραντα, γιαγιά του δημάρχου Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκου. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στον Τύρναβο.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες