Τοπικά

Η λύση στο πρόβλημα του πάρκινγκ στο κέντρο της Λάρισας βρίσκεται πίσω από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αθηνών – Θεσσαλονίκης!

Η αναζήτηση μίας θέσης στάθμευσης αποτελεί έναν καθημερινό «πονοκέφαλο» για πλήθος Λαρισαίων που είτε εργάζονται, είτε διαμένουν, είτε επιθυμούν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν τον χώρο στάθμευσης όπισθεν του Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Γιατί; Γιατί πρόκειται για μία επιχείρηση με ανθρώπινο πρόσωπο, που θέτει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πολίτη. Γιατί όχι μόνον διαθέτει 200 θέσεις στάθμευσης, αλλά και γιατί έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Λαρισαίων που τους παραδίδουν τα κλειδιά των οχημάτων τους. Με ευγένεια, δείχνοντας κατανόηση σε κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για φύλαξη αποσκευών, είτε προσφέροντας χώρο ανάπαυσης σε ηλικιωμένους, έχει γίνει σημείο αναφοράς για ανθρώπους από τα γύρω περίχωρα.

Ξεχωρίζει το γεγονός πως το συγκεκριμένο πάρκινγκ έχει διατηρήσει προσιτές τιμές, στα ίδια επίπεδα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και η δυνατότητα προσωπικής εξυπηρέτησης, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που δυσκολεύονται να παρκάρουν και σε ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας.

Έτσι, το πάρκινγκ πίσω από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έχει αποκτήσει σταθερούς και φανατικούς πελάτες, εξυπηρετώντας καθημερινά όλη την περιφέρεια , ανθρώπους από άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και τουρίστες από το εξωτερικό, αλλά και προσφέροντας θέσεις αναπήρων και θέσεις με το μήνα.

Εξίσου σημαντική είναι και η ειδική μέριμνα για τουριστικά λεωφορεία και αγροτικά αυτοκίνητα τα οποία δυσκολεύονται να βρούν χώρο στάθμευσης στην πόλη, αλλά και για ανθρώπους που σταθμεύουν τη νύχτα λόγω εργασίας ή που ταξιδεύουν εκτός πόλης.

Όλα τα παραπάνω σε συνάρτηση με τα μέτρα ασφαλείας για τη φύλαξη του χώρου με κάμερες, καθιστούν το πάρκινγκ πίσω από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αθηνών – Θεσσαλονίκης ως την πρώτη επιλογή για κάθε οδηγό!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες