Life & Style

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της, μετά τη γέννησή τους

Η σημερινή ημέρα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, είναι ξεχωριστή για την Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού πριν από τρία χρόνια έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Πιο αναλυτικά, η Υπουργός Τουρισμού, σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, τα οποία της έχουν κλέψει την καρδιά.

Σήμερα, η Όλγα Κεφαλογιάννη με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της και του γιου της, έκανε μια τρυφερή δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει στο κρεβάτι αγκαλιά με τα δίδυμα παιδιά της, τα οποία ήταν μόλις λίγων ημερών.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «6 Σεπτεμβρίου. Για εμένα η σπουδαιότερη μέρα του χρόνου! Με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών μου πριν 3 χρόνια, η ζωή μου απέκτησε άλλο νόημα, άλλαξαν οι προτεραιότητες και τα όνειρά μου. Η μητρότητα είναι πραγματική τομή για τη ζωή κάθε γυναίκας κι εγώ απολαμβάνω κάθε στιγμή της! Αγάπες μου να έχετε υγεία, τύχη και να χαίρεστε την κάθε στιγμή! Με την ευχή και την ατελείωτη αγάπη μου».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις