Life & Style

Τα τέσσερα ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στον Σεπτέμβριο – «Δεν περιμένουν αυτό που θα τους συμβεί»

Το φετινό καλοκαίρι είχε ένα έντονα χαοτικό στοιχείο και σίγουρα δεν ήταν ιδιαίτερα ξέγνοιαστο. Ειδικά  ο Αύγουστος, με τον ανάδρομο Ερμή και τις απαιτητικές όψεις είχε αρκετές προκλήσεις.

Ο Σεπτέμβριος είναι επίσης έντονος αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο. Την 1η Σεπτεμβρίου 2024 ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Ταύρο βάζοντας μας στη διαδικασία να ξαναδούμε τις αλλαγές που προέκυψαν ή αυτές που θέλουμε να υιοθετήσουμε στο μέλλον.

Η πιο σημαντική όμως ανάδρομη πορεία είναι αυτή του Πλούτωνα, που οπισθοχωρεί ανάδρομος στις 2 Αυγούστου για τελευταία φορά στον Αιγόκερω. Θα παραμείνει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου σε αυτό το ζώδιο.

Ανάμεσα στις αλλαγές αυτές, 4 ζώδια υποδέχονται στη ζωή τους τον έρωτα και τη συντροφικότητα.

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν περιμένουν αυτό που θα τους συμβεί τον Σεπτέμβριο. Το καλύτερο είναι ότι θα βάλουν σε εφαρμογή τις καταπληκτικές δεξιότητες αυτοσχεδιασμού τους.

Το ότι πιάνονται εξ απήνης σημαίνει ότι ο έρωτας τους βρίσκει χωρίς άμυνες, χωρίς τη δυνατότητα να σκεφτούν ιδιαίτερα και να οργανώσουν τις αντιδράσεις τους.

Το μόνο που απομένει, είναι να δράσουν αυθόρμητα, όπως αισθάνονται εκείνη τη στιγμή.

Ακόμη καλύτερα καθώς για τους Ταύρους προβλέπεται μια μαγική γνωριμία με κάποιο άγνωστο πρόσωπο.

Μια τυχαία συνάντηση σ’ ένα μπαρ, σε μια καφετέρια, ή τη βιβλιοθήκη, θα επηρεάσει τον μέλλον τους με τρόπο που εκείνη τη στιγμή δεν μπορούν να προβλέψουν.

Το άτομο αυτό θα γίνει ο καλύτερος φίλος τους, ο άνθρωπος που τους ομορφαίνει τη ζωή, όταν όλα πηγαίνουν στραβά. Οι Ταύροι ξέρουν ν’ αναγνωρίσουν το καλό όταν το βλέπουν, ακόμη και εκεί που δεν το περιμένουν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν βάλει «φραγή» στην καρδιά τους. Έρχεται όμως κάποιο πρόσωπο που αγνοεί τους περιορισμούς και είναι αυτό ακριβώς που έχουν ανάγκη οι Παρθένοι από έναν σύντροφο.

Κάποιος που θα τους φέρει ηρεμία, ένας άνθρωπος που θα προσπαθεί και θα θέλει να κάνει τη σχέση να προχωρήσει ομαλά. Ένα πρόσωπο που θα είναι αντίθετο και θα τον συμπληρώνει, την ίδια στιγμή.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι πέρασαν ένα αναμφίβολα μοναχικό καλοκαίρι, όμως ο Σεπτέμβρης θα τους αποζημιώσει. Έρχεται στη ζωή τους κάποιος που θα προσπαθεί το ίδιο με αυτούς να γνωρίσει το ταίρι του.

Είναι και αυτό ένα πρόσωπο πολυταξιδεμένο, αγαπητό στον κύκλο του και τους φίλους. Και οι δύο είναι ολοκληρωμένοι ενήλικες που ξέρουν καλά τόσο τον εαυτό τους όσο και τους άλλους και έχουν μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα για το τι θέλουν από την αγάπη και τον έρωτα.

Μπορεί αυτό το πρόσωπο να το γνωρίσουν στην ουρά που περιμένουν για καφέ και θα είναι κάποιος που θα θέλει να τους κρατήσει το χέρι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι εστίασαν τόσο πολύ στις ευθύνες αυτό το διάστημα που δεν είχαν καθόλου χρόνο για τον εαυτό τους και την ερωτική τους ζωή. Αντίθετα από το κλισέ πως αν δεν ψάξεις δεν πρόκειται να βρεις τον έρωτα, η αγάπη μπαίνει απρόσκλητη στη ζωή των Υδροχόων.

Θα είναι ένας διαφορετικός επισκέπτης, που δεν πρόκειται να απαιτήσει τα πάντα, αλλά θα έχει υπομονή.

Θα είναι ένας σύντροφος που θα διαισθάνεται τις ανάγκες του, πριν ακόμη τις εκφράσει. Κάποιος που θα κάνει τον Υδροχόο να χαλαρώσει και να ηρεμήσει.

Όπως πάντα, ο Υδροχόος θα πάρει ευχαρίστως τη θέση του παιδιού που το φροντίζουν.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες